Restaurace

"Na Sněžném to chutná líp!", to je heslo táborníků, kteří na Sněžné jezdili v průběhu posledních čtyřiceti let a které se udrželo až do dnešních dnů. Naším cílem je, aby se stalo i heslem Vaším.

Tak, jak se zmodernizovala budova restaurace, zmodernizovali jsme také kuchyni. A to nejen, co se vybavení týče, ale také z gastronomického hlediska. Držíme se konceptu domácí kuchyně, ale přitom se snažíme v každém jídle zanechat stopu moderní gastronomie.

Provozní doba restaurace a terasy

Pondělí - Neděle

11:00 hod. - 20:00 hod.



Držíme se konceptu domácí kuchyně, ale přitom se snažíme v každém jídle zanechat stopu moderní gastronomie.

Naše restaurace nabízí

Menu se střídá dle ročních období. Vytváříme tématické speciality a využíváme sezónní čerstvé suroviny od místních dodavatelů.
V průběhu letní sezóny nechybí každodenní a pestrá nabídka poledního menu.

V baru restaurace nabízíme širokou škálu alkoholických nápojů, piva známé značky Bernard a kvalitní víno z rodinného vinařství Pavel Hruška.

Šéfkuchaře jsme hledali dlouho… A tak dlouho jsme hledali, až jsme toho pravého našli. S jeho zkušenostmi z velkých restaurací, luxusních hotelů i zahraničního působení se nám začátky provozu restaurace slibně vykreslují.

Chválit můžeme velmi, ale co kdybyste raději posoudili sami? Cyril Havlín se svým týmem Vám rád předvede své kuchařské kvality, abyste odcházeli spokojeni a rádi se k nám zase vraceli.

Cyril Havlín
Šéfkuchař resortu Sněžné